Privatrengøring

Rengøring af villa, parcel- og rækkehus samt lejlighed og sommerhus i Midtjylland

Rengøring Viborg tilbyder rengøring til private i hele Viborg Kommune. Vi yder professionel rengøringsservice til alle former for privatboliger, hvor der ønskes grundig og effektiv rengøring. Det er særligt villaer og parcelhuse samt rækkehuse og lejligheder i byen. Vi servicerer hele kommunen, hvor vi yder samme gode rengøringsservice. Du kan vælge at gøre brug af muligheden for at indgå en fast rengøringsaftale, hvor vi kommer regelmæssigt i det interval, du ønsker – eller du kan vælge blot at bestille rengøring ved behov.

Vi tilbyder privatrengøring til dig, som ønsker at frigive tid, energi og ressourcer i hverdagen, til dig, der har svært ved at nå det hele og derfor ønsker at udlicitere nogle af de praktiske gøremål, og til dig, som ganske enkelt bare ikke gider gøre rent. Det være sig f.eks. børnefamilier, singler, ældre, aleneforældre eller personer, som har lange eller skiftende arbejdstider. Vi går ikke op i, hvad grunden er, til at du ønsker rengøring i hjemmet, vi går op i at levere god service med et smil – og naturligvis et rent hjem.

Vi benytter os af professionelt rengøringsudstyr og klarer alt fra gulv til loft – og fra køkken til badeværelse. Så kan du nyde godt af et rent, støv- og pletfrit hjem.

Modtag dit
rengøringstilbud

Lille lejlighed eller stor villa? Vi klarer opgaven

rengøring århus algebehandling privatrengøring fliserens trykrens
rengøring århus privatrengøring badeværelse toilet bolig

Fast serviceaftale på privatrengøring

Modtag tilbud på din privatrengøring

rengøring århus privatrengøring badeværelse gulvvask bolig

Kontakt os nu

Få et godt tilbud på privatrengøring

Modtag dit
rengøringstilbud

Modtag dit
rengøringstilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.